Cube Try Test Click...

Sunday, July 14, 2013

Dah Berhabuk Rupanya...

Assalammualaikum n salam sejahtera..
 
Its been awhile since I post anything in this blog..
Actually ahkak sangat sangat lah busy..dengan da kids..dengan menguruskan rumahtangga..ecewah..
Dengan my small homebased business yang semakin mendapat perhatian..
Syukur dengan segala pemberian Ilahi..
 
Walaupun sentiasa penat and tak cukup masa..but still..im a happy girl..Thanks U Allah atas segala rezeki..
 

 
Lately busy with this little things that make me happy..
 
I'll upload more n more about this soonnnn...:)
 
Yours truly..



*please don't use my pictures since I don't put any watermark yet..
 

Saturday, February 4, 2012

122012

Assalammualaikum wbt nsalam sejahtera my dear readers...


01022012
Tanggal yang tak mungkin hilang dari ingatan...
Ayahanda tercinta kembali kepada pencipta.
Sekelip mata encik pergi tanpa kata..
Sebaknya jiwa hanya Allah yang tahu..


Semoga encik ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman..
Encik akan sentiasa di dalam ingatan..selagi ada hayat dikandung badan..


I LOVE U ENCIK.

Monday, December 12, 2011

I'm Back

Assalammualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers..

I'm back for good..hopefully..:P






Monday, October 10, 2011

Cubaan mengetest

Assalammualaikum wbt n salam sejahtera. Dah lama tak menghapdet belog disebabkan notebook ku sudah kelaut..haiya..sekarang tengah mengetest menghapdet belog from my bb..haha kesian.

Tuesday, September 27, 2011

Fuhh !!

Assalammualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers.

Dah macam tak bertuan pulak belog ku ini. Heh. Dah naik bersawang sana sini terbiar tak dijenguk oleh puan empunya. Ecewah. Bukan apa, puan punya belog sangatlah busy (baca : busylah sangat) menguruskan hal ehwal rumahtangga sampai tak ada masa nak menjenguk belog. 

Jam jam macam nie lah baru boleh fuhh sana fuhh sini sikit sebab da kids charge energy di siang hari, maka mamanya boleh berjimba sementara menantikan Lola Carrero. Ha Ha Ha.

Dah lama tak main masak masak kat belog kan..? Disebabkan hari malas sedunia ku..sempat masak dua lauk saja. Itu pun macam nak berperang dengan si bujang teruna. Nanti later kalau ku rajin, ku tulis resepinya sekali. Simple simple saja.


Sayur Campur


Ayam Kicap.

Ayam kicap ni saya letak santan sikit, sebagai penambah perasa lemaknya. Oh-sem bak kata budak budak muda. Ecewah.

Oke bai. Thank You

Tuesday, September 6, 2011

Si Puting

Assalammualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers.


Si Puting Turns 2

No matter how many birthdays come and go, you'll always be our little boy.

Babah..Mama and kakak iman.

Monday, September 5, 2011

Eid Mubarak

Assalammualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers..

Salam Eid Mubarak to all muslim.


kasi teaser dulu. ecewah.

Oke bai. Thank You