Cube Try Test Click...

Sunday, November 21, 2010

Beautiful Saturday

Assalammualaikum w.b.t..hepi Saturday semua u ollss..mcam mana Saturday kowang..? Saya macam biasa jek..cuma hari ni adalah hari dimana acara memasak adalah melebey lebey daripada biasa..haha..almaklumla, hubby cuti..so, ada orang yang boleh tengokkan si kenit 2 orang nie sementara saya memasak dengan penuh penghayatan sambil berangan..hehe..i loike when my hubby x keje sbb masa nie la dapat lunch sama2 ngan hubby n kids walaupun si kenit dua owang nie tak bole langsung nak sit stills not even for 5 minutes kat meja makan..sabau je la..so..hari ni saya buat lintas langsung je la apa yang saya masak di Saturday yang indah ini..ahaks

Masak Lemak Daging Bersama Nangka Muda

Ayam Goreng Kegemaran Mia n Babah

Sambal Belacan n Pucuk Ubi untuk awet muda mama..hahah

Last but not least..Kailan Sos Tiram

Lepas masak terus ajak hubby n mia makan..mia pun kalau makan mmg sangat susah nak lekat kat meja makan..kejap datang..kejap lari ke depan tengok katun..aduhaii..pening mamanya..hehe..tapi itulah yang beshnya..keriuhan anak2 menceriakan suasana..

Adios Amigos Assalamualaikum wbt.

No comments: