Cube Try Test Click...

Friday, November 26, 2010

Photoshoot Bersama Mia

Macam biasa ya..tajuk entry tak nak kalah..huhuhu...anak dara saya yang seorang ni (memang sorang je pun..heks..) sangat2 suka berposing..pantang nampak babahnya pegang camera..mula la dia tergeliat sana .. tergeliat sini berposing sakan..weekends adalah hari di mana satu hari daripadanya mesti kena bawak mia berphoto photoshoot..hiks..cam model popularr jekk..popular kee masalahnya..ahaks..tak kisahlah..yang penting kesukaan mia dipenuhi seadanya..asalkan bahagia sudah katanya mia..hehe..berbeza sangat dengan anak bujang saya tu..memang tengah tak reti duduk diam adanya dia..apalagi nak suruh berposing dengan kakaknya..sesaat pun susah nak suh duduk diam..last2 kakaknya boring dan disoundnya adiknya itu tanpa rasa bersalah dijiwa..'dah dah..biarkan kakak iman je yang posing...' .. marah nampak..ileks la kakak..so..bak kata orang putih yang dimelayukan..biarlah hanya gambar yang berkata-kata..ahaks..enjoice da pics..

Peace No War


Bajet comel la tue..


Bajet comel edisi 2..huhu


Mana2 kedai jek mia ni sapu landing buat berposing..mintak izin tak?



Berangan jadi tokey butik..InsyaAllah ya mia..


Princess menanti princenya..udah2 la berangan cik mia oi..


Ada gaya model tak? Ada tak ?
(Sila jawab ada untuk menjaga hati kecik si mia...hahahha)



Senyum simpul sampai tersimpul..




Jelingan manja..


Penat babah melayan ya..


:)


Posing tak hengattt...

Awak nampak birulahh...


And .. WE ..again..


No comments: