Cube Try Test Click...

Monday, December 27, 2010

18SG

Assalamualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers..

Di suatu pagi yg nyaman..si ibu sedang melayani anak bujangnya bermain di ruang tamu .. tiba2 terbang dua tiga ekor burung berkicauan lalu hinggap juga diruang tamu agak jauh sedikit dari si ibu dan anak tadi..sila percaya..ini bukan rekaan..ruang tamu mereka sering menjadi singgahan burung2 dek kerana kehijauan dan ketenangan yg terdapat disitu..*oke..ada sedikit pembohongan terlebih dihujung ayat itu*..

Lalu..si ibu dengan nada excited menunjukkan burung2 itu kepada anak bujangnya..'Adam (bukan nama sebenar) tengok tu..bird2..' . Si Adam (bukan nama sebenar) menoleh seketika lalu bangun melondehkan seluar dan menunjukkan 'sesuatu' di dalam seluar lalu berkata dengan nada excited juga 'bek2'

oke fine..sekian terima kasih..



Ini budaknya..

Ini birdnya..


Ini bird2 nya..

*Ini bukan entry kelucahan melampau..harap maklong maklum*

5 comments:

~Ifa~ said...

hahahaha lawak la n3 nie.gelak sakan saya baca n3 nie

sayangsayangibu said...

hehehehe...
sama dgn enariq keliru apakah itu bird ;p

Mommy 2 Imans said...

ifa - hahaha..saya cuma cakap sekali je panggilkan dia 'punya' bird2..ingat plak tu..hehe

sayang2ibu - hehe..yela..budak2 kan..

Ena said...

KEH KEH KEH..

Sue*SuriYati said...

as'salam...salam kenal...a'a la nama anak kita sama cuma terbalik..huhu...nama pasang kita jugak sama...cuma pasangan saya tambah nor di depan...hehe