Cube Try Test Click...

Monday, December 20, 2010

Tiada Tajuk Yang Sesuai Untuk Diberi..

Assalammualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers..

Percutian sudat tamat..yang baru nak bermula adalah sangat2 mencapekkan
mengujakan iaitu sesi memunggah baju2 dari bag kedalam lemari..mau makan seminggu berhari2 tu .. Penat+ngantuk+hangin = nak tido..overall..holiday kali nie sangat hepi walaupun penat ya ampunn..dan cuaca yg sangat panas..Enjoy da pics..

Kat bilik..nie kat melaka..babah mengetes lens baru..

Baru lepas mandi..nak sikat rambut mengaruk..

At da wedding..nie masih oke..baru sampai..mood pun masih baeekkk..

taim nie dah stat panass bontot punggung...Adam dah stat meragam..

Dinner kat melaka..Quayside kot nama dia...ntah tak ingat..yang kat tepi laut tu..ghamai2 owang naik bot katanya Mia..

Dekat kaki gajah Dataran Pahlawan Melaka..bergambo ngan gajah..muahahah

Budak botak berkasut merah terexcited lebey...

Dah lama tak naik beca..last naik masa darjah 6..lama gile tuhh..mia dah hangin..lambat ngat beca nie gerak..huhuh

Last but not least...Si Bini Popeye yang dah mengaruk tak hengat...

Beratus2 pics di amik semasa percutian..adalah sangat kemalasan untuk mengaplod ditambah dengan kelembapan berukband ini makanya itulah serba sedikit gambo yang boleh dikongsi..

6 comments:

Imzainieyzulkipli said...

warghhhh kiut semua...

saya follow blog ini..

♥Azie♥ said...

jalan2 g melaka yer ..bestnyer..salam jengah...saya follow

Mommy 2 Imans said...

imzainieyzulkipli - thanks ya..:)
azie - kamu juga..thanks ya..:)

ZanaNordin said...

he he he.....
bebudak mmg camtu....penat + panas = sure mengaruk punya...batrice pun sama

tak nak ke melaka cruise tu dah alang2 makan2 kat area situ....

.cik yaya. said...

adoii rindu pulak kat melaka..hehe comel anak-anak akak..akak pun tak mcm mak orang..body solid molid auwwww,,hehehe

Mommy 2 Imans said...

zana - tak naik pun..tengok orang beratur punyala ramai..:)

yaya - melaka besh kalau bawak anak2 berjalan..hepi betul diaorang..:)