Cube Try Test Click...

Tuesday, December 7, 2010

Bini Popeye Punya Angkaraa...

Assalamualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers..

Haih..nak hangin ke tak ? Nak hangin kang salah..tak hangin kang masalah..sabo jer la penyedap hati...Nie semua angkara bini popeye kat bawah nie...


Bini popeye buat muke selamba dek macam tak salah jek yek...

Tapi..nak marah macam tak jadik nak marah..kelakau pun ada..mia miaa...sib baik la mood mama baekkk ckit hari niee..hehe..Alkisahnya tadi ada la orang call saya..saya kat dapur so tak sempat nak angkat..sampai2 bini popeye dah jawabkan dulu..kita ingatkan macam biasala dia tanya 'siapa nie..? nak cakap ngan mama ya..?So..buat dek je la biar dia yang angkat..tapi dan2 pulak dia jawab phone cakap cam nie..'hello..kedai baik pulih handy manny..kamu rosakkan..kami baiki..' then off line..adusssss...sampai2 sempat dengo dia cakap kami baiki je..' ah sudah..dalam kepala dah tau dah menda yang mia cakap nie..adusss..sabo jek miaaaaaaaaaa.......dulu dah skali dah dia buat..sib baik family je yang call..tak sempat orang cakap apa..terus je selamba dek bini popeye jawab cam tu ek..Itula..banyak sangat nengok katun alih bahasa..~ tarik nafas dalam dalam..sabar sabar~..nak gelak pun ada ngan mia nie..amik phone terus check sapa yang call..sib baik member je yang call..
Alahai miaa..miaa..

3 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

comel girl =)

Mommy 2 Imans said...

mummy imans to si lampu neon

taim comell...taim ngaruk..ilang terus semua..heheh

lynn angel said...

oohh.. comelnya.. ni la rupa2 nya bini popeye.. pelik gak baca entry yg latest tgkap gambr tanpa bini popeye.. tertanya2 sy..:)