Cube Try Test Click...

Thursday, December 30, 2010

Kegembiraan Yang Meluap Luap..

Assalamualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers..

Kegembiraan saya sedang meluap luap sekarang..sangat hepi sebab besok PM kasi holiday...muhehe..*tiba2 ada suara sumbang berbisik..'lu pehal derr..lu kan surirumah..lu sibuk nak cuti2 tu kenapa..macam la lu keje..' alamak..kacau daun betul la..

Oke..sekian terima kasih..



Tak kisah la holiday ke tak..yang penting dapat bersama mereka2 ini..juga yang dibelakang itu..he he he..

5 comments:

Nrfadlh said...

hehe surirumah erk. hubby cuti mestilah sronok kan.

ieda said...

adehhh sape cakap tuu .. dia bukan surirumah dikk .. dia x paham maksud suri rumah nie sbb dia x kawin lagi koot huhuhu

surirumah x pernah ada cuti kan .. kalau dpt PH mcm nie same jer mcm x der .. kerja2 umah still kena buat .. kalau x buat mauuu pecah :)

eppy new year dearrr :)

Emy Omar said...

Surirumah pun..time public holiday ni best apa..hubby cuti so boleh jalan2..kita tetap kena bertugas esok,ada program orientasi huhu Yang menurut perintah kan

Mommy 2 Imans said...

nrfadlh - hubby kita x cuti..keje swasta..company dia tak ambik plak tu..hehe

sis ieda - hehe..yerla sis..surirumah mmg tak penah ada coti..huk huk huk..hepi new year gak sis..:)

emy - yerla..awak cikgu kan..hehe..baik cikgu..:)

Yan said...

salam kenal..

surirumah pun perlu cuti apa..selamt bercutiii