Cube Try Test Click...

Wednesday, December 22, 2010

Lawatan Rasmi..

Assalamualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers..

Hanginn pagi tadi masih belum reda..sudahnya tak baca paper sampai ke malam nie..jadi..untuk menghilangkan hanginn dalam badan nie..ajak mia buat lawatan rasmi ke Bazar JB..inilah tempat kegemaran bini popeye tu..pantang ada masa..kat sini la dia ajak meronda..sampaikan orang2 berniaga kat situ pun ramai yang kenal si bini popeye nie..

Kat bazar nie kalau hujung minggu sangat meriahhh..kalau hari biasa kurang sikit but still meriah juga..macam2 benda ada jual..bini popeye la paling rambang mata nak pilih toys..si botak menten aje sebab belum pandai nak mintak apa2..tunggu je la besar ckit nanti..eheks..oke..enjoicess da picss...











6 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

wah, ke down town eh..mesti bnyak borong tu kan..

hOtMaMa said...

cam best jerk.. klu kt KL ala2 uptown gituu... mesti rambang jek mata kan.. hehe

mummy_ayu said...

lama tak jalan2 kat uptown mcm nie..seronok gak sbb dpt cuci2 mata..

Mommy 2 Imans said...

azrina - tak banyak borong..sebab slalu sangat pegii..benda yang sama jugak..tapi besh bab meronda2 tu..
hotmama - mmg rambang mata..tapi da kids..ada je toys yang nak kena beli..hehe
mummy ayu - a ah..semua barang ada...itu yang buat rambang mata tu..hehe

isabelle said...

syoknya..
i skrg dah xdapek nak jln byk2. kang ter'senang' sgt bsalin pulak..kekeke

Mommy 2 Imans said...

isabelle - banyak berjalan la bagus..nanti senang u bersalin..mcm i..masa peknen..asyik berjalan jer..proses bersalin senang je..alhamdulillah..:)