Cube Try Test Click...

Monday, January 17, 2011

Berlokasi Di Kawasan Kopok Lekor..

Assalammualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers..

Hari ini cuti. Rasa macam cuti juga walaupun tak keje. Bila tidak duduk dirumah maknanya bercuti kan..? Iyakan aja..

Ada sedikit hal di kampung..Jadi pulang dengan kadar segera..sekalian ikut hubby yang berout station di Pantai Timur..sambil menyelam minum air..harapnya segala hal dapat settle dalam keadaan segera juga. Semua kerana penangan mee segera.

On da way ke kampung singgah di Mersing untuk sarapan..kawasan kopok lekor yang besh..
Tempat sarapan ada playground..jadi anak anak ABU ini memang sedikit keterujaan kalau nampak playground. Lumrah anak ABU.

Layankan..

Macam tak pernah jumpa playground. Kesian ayat yang paling tepat.


Kesian. Sekali Lagi.

Rambut dah macam hape..





Saya nak beli kopok lekor. Tapi belum siap. Bukan rezeki saya dan makcik itu nampaknya.



Oke. Thank You. Saya nak layan Thank You.

5 comments:

adianiez AIDA said...

alamak besh nyer if dpt makan kopok lekor, kan. chinese new year nanti aida nak ke kuantan. nak pekena kopok lekor.

Sidratul Muntaha said...

kopok lekor mmg sedap..
haiya..
aku tetiba terimagine plak setot dan ara main sama2 mcm budak 2 iman nih..
huhuhuh

LyNn HaMzAh said...

makan keropok lekor yang abru dibuat memang arr best...

ieda said...

budak2 normal dikk tgk palygroun melompat main cam x nak balik hehehe

waa sedapnya , aduhh x dpt makan ker ... huhuh memang x der rezeki ...

Lina said...

pdg permainan dgn kanak2 mmg tak bole dipisahkan :)