Cube Try Test Click...

Sunday, January 23, 2011

Kerja Gila..Bukan Gila Kerja..

Assalammualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers..

Wah..rasa sangat lama tak update belog..3 4 hari mungkin boleh dirasakan lama untuk penulis belog tak berapa tegar macam saya. Sebenarnya agak tegar..tapi dua tiga hari kebelakangan ini ketegaran saya sudah beralih arah seketika kepada satu perkara ini..mengulang tayang 3 4 kali telenoleva Thank You yang sebanyak 16 episod itu selama 2 hari tanpa puas. Keje gila kan? 

Telenovela Thank You ni ada ditayangkan di TV3 jam 3.00 ptg .. from Monday to Thursday..tapi disebabkan ketidaksabaran seorang manusia bernama saya untuk mengabiskan kesemua episod..jadi saya ajak (baca : paksa) en. hubby pergi beli saja full episod yang berharga 15 hengget sahaja.

*Pic ehsan encik google*

Sangat suka citer ini. Sedih betul..sangat banyak membazirkan air mata untuk dua hari ini..huh..keje gila. Ketabahan Lee Young Shin sangat meruntun jiwa..keprihatinan si kacak Gi Min Suh sangat2 mengharukan..


 
Saya tak peknen. Itu hanya imejan Lee Young Shin. Oke..keja gila.


Thank You.

4 comments:

ieda said...

heheh skrg nie musim semua org suke tgk citer korea ... akak lak suke tgk indon adehhhh

Emy Omar said...

musim cerita korea pulak skrg ni :D

Mommy 2 Imans said...

sis ieda - hehe..yerla..endon pun kdg2 tengok gak..namapun dok umah nie..kalau free memang ngadap tv je la..hehe

emy - tula..dah lama tak tengok cite korea nie..bila dah stat tgk 1epi..terus melekat..tu yang malas tu..:)

Gieyana said...

salam..BW mlm2 kt sini..hihi..last pic tue cantik..:D