Cube Try Test Click...

Tuesday, September 27, 2011

Fuhh !!

Assalammualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers.

Dah macam tak bertuan pulak belog ku ini. Heh. Dah naik bersawang sana sini terbiar tak dijenguk oleh puan empunya. Ecewah. Bukan apa, puan punya belog sangatlah busy (baca : busylah sangat) menguruskan hal ehwal rumahtangga sampai tak ada masa nak menjenguk belog. 

Jam jam macam nie lah baru boleh fuhh sana fuhh sini sikit sebab da kids charge energy di siang hari, maka mamanya boleh berjimba sementara menantikan Lola Carrero. Ha Ha Ha.

Dah lama tak main masak masak kat belog kan..? Disebabkan hari malas sedunia ku..sempat masak dua lauk saja. Itu pun macam nak berperang dengan si bujang teruna. Nanti later kalau ku rajin, ku tulis resepinya sekali. Simple simple saja.


Sayur Campur


Ayam Kicap.

Ayam kicap ni saya letak santan sikit, sebagai penambah perasa lemaknya. Oh-sem bak kata budak budak muda. Ecewah.

Oke bai. Thank You

Tuesday, September 6, 2011

Si Puting

Assalammualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers.


Si Puting Turns 2

No matter how many birthdays come and go, you'll always be our little boy.

Babah..Mama and kakak iman.

Monday, September 5, 2011

Eid Mubarak

Assalammualaikum wbt n salam sejahtera my dear readers..

Salam Eid Mubarak to all muslim.


kasi teaser dulu. ecewah.

Oke bai. Thank You